ISO 6486-2:1999
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٦ ديسمبر ١٩٩٩
Ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits
ملفات الوثيقة ISO 6486-2:1999
الإنجليزية
6 صفحات
الإصدار الحالي
19.76 BHD
مجال الوثيقة ISO 6486-2:1999
This part of ISO 6486 specifies permissible limits for the release of lead and cadmium from ceramic ware, glassceramic
ware and glass dinnerware intended to be used in contact with food, but excluding porcelain enamel
articles.
This part of ISO 6486 is applicable to ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware which is intended to
be used for the preparation, cooking, serving and storage of food and beverages, excluding articles used in food
manufacturing industries or those in which food is sold.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 21013-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices

ISO 19223-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation

ISO/IEC TR 23951:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model


ISO/IEC 14496-32:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance

